Videók – Énlelő Biologika – Újmedicina

Videók

1. Az öt biológiai természettörvény
 - alapismeretek videó-


Váczy József, biologika oktató és konzulens ismertető előadása a biologika alapjairól. Az öt természettörvény megismerése által új nézőpontokhoz juthatunk, testünk működéséről. Megnyugtatóan érthetővé teszi az eddig kiszámíthatatlannak vélt megbetegedések folyamatait. Rávilágít az érzelmek és a testi működés összefüggéseire - a ’pszichoszomatikus’ betegségek valódi okaira – és az anyatermészet tökéletes és kiszámítható működésére.

2. Konzultáció, vagy tanfolyam? Melyiket válasszam?

Váczy József, biologika oktató és konzulens gondolatai arról, mi szükséges egy eredményes konzultációhoz, illetve miért érdemes a biologika alaptanfolyamnak legalább az első napját elvégezni az Énlelő Alapítványnál.

3. A biologika a meggyőződéseink, gondolkodásunk tükrében

Váczy József, elismert biologika oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- a tanfolyam elvégzését követően, mennyi idő szükséges ahhoz, hogy másképp nézzünk saját elváltozásainkra, betegségünkre
- miért a megelőzésen van a hangsúly
- miért van nagy szerepe a belső bizonyosságnak?

4. Gyógyulás és gyógyítás kérdésköre

Váczy József, elismert biologika tréner és konzulens gondolatai arról, hogy
- megmenthetek-e másokat, vagy magamat a biologika tudásával
- mi a gyógyulás és mi a gyógyítás

5. A felelősségről

Váczy József, elismert biologika oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- kinek, mi a felelőssége egy gyógyulási folyamatban.

6. Hogyan adhatjuk át gyermekeinknek az újmedicina ismereteket?

Váczy József biologika oktató és konzulens mondja el saját tapasztalatát arról, hogyan érdemes a gyerekeinknek az újmedicina alapismereteit átadni. A biologikus tudás birtokában hogyan állnak hozzá a gyerekek egy-egy helyreállításhoz (betegséghez).

7. Miért nem beszélhetünk le senkit a hagyományos orvoslásról?

Fontos gondolatok arról, hogy rábeszélhetünk-e valakit az újmedicinára, illetve tanácsolhatjuk-e azt valakinek, hogy ne vegye igénybe a hagyományos orvoslást.

8. A gyógyszerekről

Gyakori és téves nézet, hogy az újmedicina ismeretében nincs szükség gyógyszerekre. Ezzel kapcsolatos gondolatait osztja meg Váczy József ebben a videóban.

A család, a közvetlen környezet és saját meggyőződéseink fontossága a gyógyulás folyamatában. Miért érdemes minél hamarabb elsajátítani az újmedicina ismereteit? Hogyan tudnak ezek az ismeretek minket támogatni, segíteni?

Mi az alapvető különbség a két megközelítés között? Hogyan tudja az egyik tudomány támogatni a másikat? Miben kell támaszkodnia az újmedicinának az akadémikus orvoslásra?

A kérdéseidet szeretettel várjuk az info@biologika-ujmedicina.hu email címen